Sådan kan vi hjælpe
din virksomhed med en ny hjemmeside

Få en professionel hjemmeside og
Opnå flere konverteringer

En hjemmeside er et salgsværktøj, og oftest hænger behovet for en hjemmeside sammen med behovet for at få flere kunder, medarbejdere eller online salg.

I dag kan man næsten ikke klare sig uden en plads på nettet, derfor er det er en god ide at have styr på hvor i salgsprocessen ens hjemmeside har den største effekt. Vi står klar til at hjælpe dig med at forbedre din konverteringsrate på din eksisterende hjemmeside, eller udvikle et helt nyt hjemmeside design efter dine kunders behov.

SEO optimering

SEO Optimering
Giver flere besøgende

Vi tilbyder at hjælpe jeres virksomhed med den organiske SEO for på den måde at rangere højere på Google.

Det gør vi bl.a. ved at udarbejde en strategi med udgangspunkt i de nøgleord som er vigtige for at lige netop jeres virksomhed bliver fundet, ud fra jeres kunders søgeparametre. Så opdaterer vi det gamle indhold på jeres hjemmeside eller udarbejder nyt indhold som gør at jeres virksomhed rangerer højere i Googles algoritme.

Webdesign ikon

Web, hosting og support
Én samlet løsning

Hos Rise & Design tilbyder vi naturligvis at du kan få hosted din hjemmeside hos os.

Det betyder bl.a. at vi som leverandør af dit website, nemt og hurtigt kan gå ind og opdatere gammelt indhold på siden, foretage løbende backups, nedbrudsovervåge og meget mere. Vi tager os af alt det tekniske i baggrunden, så du trykt kan fokusere på at drive din forretning.

Glad ikon

At få en ny hjemmeside
Skal være en god oplevelse

Når du får lavet en ny hjemmeside, er det altafgørende at udvikleren forstår sig på din virksomhed, og at kommunikationen er god. Hos Rise & Design lytter vi til vores kunder, så vi kan gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt.

Det betyder også, at vi tager dig i hånden gennem hele rejsen, og sørger for at din side er designet til dine kunder, både visuelt og teknisk.

Skal du også have en hjemmeside
som skaber resultater?
Få et tilbud