Vi vil så gerne lære
din virksomhed at kende

Ingen projekter er ens
Lad os tage snakken

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvad din virksomhed har brug for. Her kan vi drøfte hvilke ønsker og behov du eventuelt måtte have, og præsentere dig for en digital løsning og et uforpligtende tilbud.

Vi er ved telefonen alle hverdage fra 09:00-16:00, og tøv ikke med at skrive en mail i kontaktformularen. Så bestræber vi os efter at vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan finde os
I hjertet af Køge

Vi elsker Køge, derfor har vi bosat os lige i centrum af byen. Vi vil meget gerne mødes med dig efter aftale, så vi kan lære din virksomhed at kende, og se hvilke løsninger vi kan levere til dig.

Derudover kan du finde os på LinkedIn eller fange os telefonen.

Telefon ikon

+45 25 52 13 37

Telefon ikon

kontakt@riseanddesign.dk

Telefon ikon

Rise & Design I/S

Telefon ikon

Åbningstider: Hverdage 09:00-17:00

Telefon ikon

Nørregade 24, 1. th, 4600 Køge

Telefon ikon

CVR: 42 16 68 39

Her finder du en række
Ofte stillede spørgsmål

At få lavet en ny hjemmeside er et skridt i den rigtige retning, og der er mange ting man kan gøre for at optimere sin online tilstedeværelse.
I den forbindelse opstår der som regel nogle spørgsmål, derfor har vi forsøgt at svare på dem herunder. Man kan desuden altid læse mere om hvad man skal være opmærksom på når man køber ny hjemmeside i vores blog.

Spørgsmålstegn ikon

Kan jeg selv tilgå min hjemmeside
efter overlevering?

Efter overlevering kan du som udgangspunkt altid tilgå din hjemmeside. Vi tilbyder endda en guide til Wordpress som du kan følge, såfremt du selv vil stå for din hjemmeside efter den er blevet lavet.

Spørgsmålstegn ikon

Designer i også hjemmesiden?

Ja, står du og mangler et design eller skal have opgraderet dit nuværende design på hjemmesiden og dertilhørende, så står vi til rådighed.

Spørgsmålstegn ikon

Hvad er SEO?

SEO eller Søgeenhedsoptimering er et værktøj man bruger til at rangere højere på Google. Altså er det essentielt for enhver virksomhed for at dine kunder kan finde din hjemmeside. Du kan læse meget mere om SEO her.

Læs mere
Spørgsmålstegn ikon

Hvordan fungerer jeres prissætning?

En hjemmeside er et uundværligt værktøj for enhver virksomhed som ønsker at tale til sine kunder. En hjemmeside kan være mange ting. Det man oftest bruger den til er informationsdeling, blogge og webshops.

Spørgsmålstegn ikon

Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?

Vi skriver som udgangspunkt ikke tekster, men det er klart at er man interesseret i en SEO aftale så er indholdet af teksterne noget vi går i dybden med. Du kan læse mere om hvad der indgår i en SEO løsning hos os her.

Spørgsmålstegn ikon

Hvor lang tid tager det at få en
hjemmeside hos jer?

Alt efter projektets størrelse kan det tage alt fra et par uger til et par måneder. Udvikling af hjemmesider kommer an på hvad den skal anvendes til og hvor meget materiale der skal produceres. Det kan være alt fra billede og video til tekster, SEO og layout.